Jette Siig

Holistisk Kostvejledning

Jette Siig

 Yoga & Chi Gong

Jette Siig

Jette Siig

Jeg har altid interesseret mig for sundhed og velvære. For mig er det er en menneskeret at have det godt både fysisk og mentalt. På basis af mine egne erfaringer, mine uddannelser indenfor kost og ernæring, chi gong, yoga og personlig udvikling har jeg fået nogle fantastiske redskaber og skabt et fundament til at kunne hjælpe mine medmennesker til at få et mere værdifuldt liv.


Kend dig selv og du vil blive den du er.

Jeg bor et skønt sted på landet, hvor jeg har udsyn til solopgang og heste, der græsser på marken. Jeg tager udendørs brusebad hver morgen - en forfriskende oplevelse -  som at blive født på ny -, og jeg  bader i havet året rundt. Min hund sørger for, at jeg kommer ud at gå hver dag, og jeg elsker at rejse både ud i verden og ind i mig selv.

Yoga

I 1983-85 uddannede jeg mig til HATHA yogalærer og 1994 påbegyndte jeg en uddannelse i yogaformen IYENGAR. Forinden havde jeg tilbragt to år i USA, hvor jeg kom tæt på yogaen, og interessen for det hele menneske – det holistiske - blev født. Jeg er tiltrukket af det spirituelle og i en årrække deltog jeg i kurser i esoterisk psykoterapi (www.beesley.dk)


Chi Gong

I 1994 skete der et væsentlig vendepunkt i mit liv. Jeg kom i kontakt med en spirituel lærer, Mike Robinson, UK (www.mikerobinson.eu.com), og hos ham blev jeg uddannet Golden Wings Chi Gong Instruktør og har siden deltaget i en lang række af hans kurser i personlig udvikling.


Jeg kom i kontakt med mine følelser og jeg fik modet til at gå dybere. For ” jo dybere jeg kan gå, des højere kan jeg nå”, forstod jeg nu. Jeg kunne ikke finde løsningen til mit liv i min omverden, men måtte kigge på mig selv og mine reaktioner. Det blev en øjenåbner og ny begyndelse: ”Jeg sprang ud på dybt vand, mistede fodfæstet for en stund – og begynde at leve”.


Holistisk kostvejledning hos Jette Siig

Holistisk Kostvejleder

I 1996 fik jeg diagnosen Multipel sklerose. For at få en større viden om kost og ernæring uddannede jeg mig til Holistisk Kostvejleder på sundhedshøjskolen i Spjald, nu www.kostakademiet.dk. Jeg erfarede bl.a., at jeg havde intolerancer overfor mange fødevarer og jeg havde Candida. Ved at lægge min kost om, fik jeg det helt anderledes godt.


Personlig udvikling - selvindsigt

Gennem de seneste år har jeg løbende deltaget i kurser med Mike Robinson og Jo Le-Rose: Optimize your health (OYH),The whole woman the treasure within (WWTTW) mv. Jeg har  gennemført flere " 28 days power cleanse", hvor jeg for hver dag udrenser et år af mit liv – helt fantastisk og en følelse af at blive født på ny.Ved gentagelser får man mulighed for at gå dybere.

Holistisk levevis

Jeg skaber mit liv gennem tanker, ord og handlinger. Alt har effekt på krop og sind. Jeg kigger på mine reaktioner i forskellige situationer, og finder årsagen til at jeg reagerer, som jeg gør. At kunne mærke følelsen og give slip ved at være til stede – også i vejrtrækningen og at være bevidst om vejrtrækningen (bl.a. via yoga og chi gong) får mig ned i tempo. Når tanker fylder hovedet, er vejrtrækningen en stor hjælp til at få jordforbindelse, og mærke kroppen. Det hjælper mig til at få ro og balance, mere energi og glæde i tilværelsen. Det er det meditative aspekt ved yoga og chi gong, og det har vi alle brug for.


Undervisning og vejledning

Jeg underviser i ”Healing yoga & Chi Gong” – undervisning er en stor passion.

Jeg har hold i Hjallerup og Vodskov og alle er velkomne.

 

Jeg tilbyder endvidere individuel kostvejledning, som bl.a. handler om gode kostvaner, at blive bevidst om vigtigheden af et liv med kvalitet, og at du er et godt liv værd. Du hjælpes til en beslutning om at ændre din kost, dine vaner, dine tanker og dine følelser. Dette er vejen til livsglæde, frihed, sundhed og velvære.

 

Jeg kalder mine tilbud for åndelig føde, og jeg vil gerne hjælpe dig med redskaber og øvelser til hvordan, du kan ændre dit liv og få det godt med din krop, dit sind og din spiritualitet.

 

Jeg glæder mig til at se dig

Holistisk Levevis - Jette Siig
Holistisk Kostvejledning - Jette Siig

Jette Siig

Tryvej 42

9320 Hjallerup


Mobil: 2121 3061

E-mail: kontakt@jettesiig.dk

Jeg har 33 års erfaring - underviser hos:

AOF i Try, Hjallerup og Seniorsport, Vodskov. Holdstart se her .......